RegulatPro Hyaluron

We kennen het allemaal. De berichten over weer iets nieuws tegen huidveroudering. De bekende termen als sensationeel, spectaculair, vernieuwend, ongekende resultaten en nog wat van die krachttermen die u er van moeten overtuigen dat er nou echt iets is tegen veroudering. In een korte tijd is een dergelijk product een hype om vervolgens weer net zo snel in de vergetelheid te raken als vele voorgaande producten.Hoe anders is RegulatPro Hyaluron. Een veganistisch product op basis van Hyaluronzuur. U kent Hyaluronzuur waarschijnlijk al als een lichaamseigen stof die ook de basis vormt van veel rimpelvullers die u door een arts laat injecteren.


In tegenstelling tot de rimpelvullers van een arts, doet Regulatpro Hyaluron zijn werking door het hele lichaam. En dan niet alleen voor de “rijper” wordende huid, maar ook uw haren, nagels en bindweefsel tonen een verbetering die zijn weerga niet kent. Ieder mens is anders, maar na ± 15 dagen gebruik zullen de resultaten al zichtbaar zijn. Regulatpro Hyaluron bezorgd u een stralende gezonde en strakkere huid over het hele lichaam, sterke nagels en een vollere haardos.


Kortom, het product voor vrouwen ( en mannen ) vanaf 40 jaar.

Regulatpro is uitgebreid getest door Dermatest Munster. Dit instituut is een toonaangevend testcentrum die met veel europese universiteiten samenwerkt. Regulatpro heeft een aantal awards gewonnen en is uitgeroepen tot Excelent Beauty Product 2017. Regulatpro is een veganistisch product en bevat geen kunstmatige toevoegingen en/of conserveringsmiddelen. De resultaten van een klinische studie van Dermatest Munster zijn de volgende:

Na 40 dagen gebruik van Regulatpro Hyaluron treden de volgende verbeteringen op.


Vermindering van rimpels tot 38%


Verbetering van het huidvochtigheidsniveau tot 37%


Verhoging van de gladheid van de huid tot 27%


Verhoging van elasticiteit van de huid tot 26%


Krachtiger haar bij 50% van de proefpersonen


Sterkere nagels bij 45% van de proefpersonen
Gebruikersadvies: Neem 4 tot 6 weken een flesje Regulatpro Hyaluron op nuchtere maag.


Vervolgens om de dag een flesje, zo hou je het hyaluron niveau optimaal voor een gezond en jonger lichaam.


Prijs voor een box met 20 flesjes €69,95


Bij aankoop van 3 boxen Regulatpro Hyaluron betaalt u niet € 219,85, maar € 195,-U kunt Regulatpro Hyaluron kopen in onze salon of bestellen dmv een mailtje naar info@beautybycarry.nl

Schoonheidssalon Beauty by Carry. Uw Anbos erkende schoonheidspecialiste in Heerlen