Beauty by Carry

Onbekwaam maakt onbevoegd

Fractional CO2 Laser

Hoe werkt de Fractional CO2 laser behandeling?

Voor deze behandeling wordt het BBC 800 laser handstuk gebruikt. Dit handstuk geeft laserstralen af in een matrix van vele, zeer smalle bundels; de fractional technologie. Elke bundel vormt een warmtekolom in de huid. De opgewarmde huid activeert de aanmaak van nieuw en gezond weefsel. Het resultaat: rimpels worden gladder, vermindering van pigmentvlekjes, een jeugdigere uitstraling van de huid en een verbeterde huidkwaliteit.

Wat voel ik tijdens de behandeling?

Dankzij het speciale koelingsmechanisme zult u tijdens de behandeling een minimaal discomfort ervaren. U zult de warmte in de huid voelen, deze warmte is van essentieel belang voor de effectiviteit van de behandeling.

Hoe lang duurt de behandeling?

Afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied kan de behandeling tussen de 20 en 60 minuten duren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Een serie van zes behandelingen met een tussentijd van 4 - 6 weken kan nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Het aantal behandelingen hangt tevens af van uw wensen en huidkwaliteit.

Hoe voelt mijn huid aan na de behandeling?

Na de behandeling kunt u een gevoel van aanhoudende warmte, spanning van de huid of enige roodheid ervaren van het behandelde gebied. Dit zal enkele uren na de behandeling verdwijnen.

De meeste patiënten ervaren binnen enkele dagen positieve veranderingen in de huidtextuur en de kwaliteit van de huid.

Uw behandelaar zal u meer informatie geven over de behandelingen en de te verwachten resultaten.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

In feite zet de Fractional-laser behandeling uw huid een paar jaar terug in de tijd. Vervolgens zal het verouderingsproces gewoon doorgaan. U kunt eens per jaar of eens per twee jaar een opfris-behandeling ondergaan. Naar gelang uw wensen.

Welke regio's kunnen behandeld worden met de Fractional laser?

Een Fractional Co2 laserbehandeling kan toegepast worden op elk gebied van het lichaam; onder andere op het gezicht, de borst, de hals, de armen en de handen.

Is de Fractional laser behandeling veilig?

                           

Doordat de laser in vele, zeer smalle bundels uitgezonden wordt, wordt slechts een deel van het totale huidoppervlak behandeld en blijft een groot deel intact. Daarbij koelt het handstuk de huid, waardoor de behandeling aangenamer aanvoelt.


Kaart
Opbellen
E-mail