Beauty by Carry

Onbekwaam maakt onbevoegd

Shireen naaldloze injectable.

De Shireen Beauty Kit is een naaldloos injectiesysteem, ontwikkeld voor de professionele huidspecialist, om een specifieke esthetische vloeistof (Hyaluron) in de bovenste lagen van de huid aan te brengen.

Shireen Poring

Wilt u er jonger uitzien en uw rimpels op een natuurlijke manier zachter maken?

Shireen Poring: minder rimpels zonder naald!!

 

Shireen Poring is een methode waarmee rimpels verminderen met hyaluronzuur huidfiller zonder naald. Is uw huid belangrijk voor u en wilt u er stralend en gezond uitzien met minder rimpels? Dan zijn wij u hiermee graag van dienst. Onze integrale aanpak op celniveau levert u zichtbaar resultaat op: minder rimpels en een vitalere uitstraling!   

Voordelen:     

Korte locale behandeling, zonder verdoving

Weinig behandelingen nodig (2 tot 5)

Direct, natuurlijk en duurzaam resultaat

Goed verdraagbaar (niet pijnlijk)

Pure hoog gedoseerde werkstoffen

Geen stroom of naald gebruik 


Geschikt voor:

Verslapping en lijntjes rondom de mond

Afhangende mondhoeken

Rimpeltjes op de bovenlip

Lijntjes op de wangen

Droge huid

Decolleté

Handen 


Hoe werkt het:                                                                            

Pure hyaluronzuur (dit is een sterke vochtbinder)komt in het gehele lichaam voor maar wordt door het ouder worden steeds minder aangemaakt, waardoor veroudering met rimpels en verslapping het gevolg is.Dit product wordt met een speciale druktechniek  in de huid gebracht en via de poriën in de opperhuid en de lederhuid opgenomen. Zo wordt de huid weer verzadigd met veel hyaluronzuur welke ook weer verantwoordelijk is voor een betere huidconditie (de spankracht en de vormvastheid van de huid).

Het behandelde huid gebied wordt licht gelift, rimpeltjes vervagen, het vochtgehalte wordt weer genormaliseerd.Uw huid wordt stralender, frisser en letterlijk jonger. Maar u houdt absoluut uw eigen gezichtsvorm.Hyaluronzuur wordt weer verbruikt door de eigen celprocessen, de behandeling zal 1 x in de 3 tot 4 maanden 1 maal herhaald moeten worden om het resultaat optimaal te behouden.

De Shireen techniek komt uit de medische wereld en wordt hier al enkele jaren toegepast . Het is de ideale hyaluronzuurformule voor correctie van matige tot ernstige gelaatsrimpels en vouwen, zoals neus-lippenlijnen, diepe marionetlijnen, frons lijnen en diepe lijnen van het decolleté.

Ervaar het nu en laat Shireen de eerste tekenen van huidveroudering aanpakken.

De behandeling van rimpels met de Shireen Poring-methode:

Dankzij de unieke Shireen Poring-methode is het mogelijk om rimpels op te vullen zonder naald, waardoor u dus geen huidschade zult krijgen. De Shireen Poring-methode is een effectieve behandeling om rimpels snel en zichtbaar te verminderen. 

 

Shireen Poring, alternatief voor Injectables 

Het is dus ook een effectief alternatief voor Injectables met hyaluronzuur waarbij wel een naald wordt gebruikt. Door middel van een hoge druk wordt hyaluronzuur (lichaamseigen stof) door middel van de poriën de huid ingebracht. 

 

Minder rimpels door de Shireen Poring-methode! 

Het hyaluronzuur vult de ruimtes tussen de cellen op waardoor fijne lijntjes en rimpels minder diep worden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw huid weer collageen en elastine gaat aanmaken. Met als resultaat dat ook uw huidconditie verbetert, wat door een filler niet gebeurt. 

 

Toepassing van de Shireen Poring-methode 

Het Shireen Hyaluronzuur Fluid is een esthetische opvullende vloeistof die meerdere maanden resultaat zal behouden. Met name fijne rimpels op het gezicht, nek en handen zijn ideaal te behandelen. 

 

Veilig en zowel CE- als FDA-gecertificeerd 

Geen lokale verdoving nodig!

Direct, natuurlijk en duurzaam resultaat.

Onmiddellijke hydratatie in de huid.

Bevordering van de vorming van collageen (door activering van fibroblasten).

                                                

Ideaal voor fijne lijntjes en oppervlakkige  rimpels op de wangen, neus-lippenplooi, ogen, voorhoofd, fronsrimpel, het decolleté en de bovenzijde van de handen.


Kaart
Opbellen
E-mail