Dermashaper.


Bentlon introduceert de volledig nieuwe DermaShaper. Een multifunctioneel microcomputer gestuurd apparaat voor gezichtsbehandelingen. De nieuwe Bentlon DermaShaper heeft drie behandelmogelijkheden voor verschillende toepassingen, namelijk ultrasoonbehandeling, elektrotherapie en ionisatie. Het bijzondere van deze drie toepassingen is, dat ze niet alleen afzonderlijk toe te passen zijn, maar ook gecombineerd kunnen worden waardoor een breed spectrum van behandelingen gecreëerd kan worden.
Ultrasoon


Ultrasoon zijn zeer hoge geluidsgolven die voor het menselijk oor niet hoorbaar zijn. Deze geluidsgolven wekken trillingen op die effectief toegepast kunnen worden bij gezichtsbehandelingen. Bij de DermaShaper is het mogelijk om met continue of pulserend ultrasoongeluid te werken. Ultrasoon heeft diverse effecten op de huid. Door de energie van de ultrasoongolven en de warmteontwikkeling wordt het celmetabolisme versneld waardoor een sneller herstel van de huid bewerkstelligd wordt. Ook wordt het celmetabolisme gereactiveerd door stimulatie van de fibroblasten. De doorlaatbaarheid van de huid wordt verhoogd waardoor actieve werkstoffen beter in de huid gebracht worden. Door de trillingen die de ultrasoon maakt, ontstaan in de huid moleculaire wrijvingen, waardoor verharde of verkleefde vezelstructuren verminderen. Andere toepassingen van continue of pulserend ultrasoongeluid zijn spierontspanning, pijnvermindering, betere doorbloeding en bevordering van het regeneratievermogen van de huid. Tenslotte heeft ultrasoon ook een drainerende werking.
Elektrotherapie


Bij de elektrotherapie wekken de stroomimpulsen spiercontracties op. Voor elke spiercontractie is een verhoogde bloedtoevoer nodig en daarmee kan met elektrotherapie een veel krachtigere en intensere doorbloeding bereikt worden dan wat met een manuele massage te bereiken is. Bovendien worden door elektrotherapie de verslapte spierweefsels versterkt en worden vetophopingen in het weefsel afgebouwd.
Ionisatie


Bij ionisatie wordt gebruik gemaakt van gelijkstroom. De gelijkstroom laat werkstoffen dieper in het weefsel doordringen, wat ook vaak insluizen genoemd wordt. De opname van de werkstoffen is effectiever en gemakkelijker, waarmee de werkzaamheid van de producten aanmerkelijk verhoogd wordt.
De behandelingen


De Bentlon DermaShaper heeft ultrasoon, elektrotherapie en ionisatie in één apparaat verenigd, met de unieke mogelijkheid om verschillende toepassingen met elkaar te combineren. De Bentlon DermaShaper heeft een zeer intensieve werking met direct zichtbaar resultaat. Direct na de behandeling is een aanzienlijke verbetering van de huid zichtbaar. Zelf enkele dagen na de behandeling voelt de klant nog de aangename nawerking van de behandeling. Een unieke ervaring waarbij de klant het resultaat direct ziet en voelt.


De DermaShaper kan ingezet worden voor een breed scala aan behandelingen:


• Intensieve huidverjonging

• Verstevigende gelaatsbehandeling

• Drainage onder de ogen

• Kalmeren en herstellen

   bij couperose en gevoelige huid

• Kalmeren en herstellen van de getraumatiseerde huid

   na acnebehandeling, chirurgische ingrepen,

   IPL behandeling of micro-dermabrasie

• Kalmeren en herstellen van de huid na

   (zon)verbranding

• Het behandelen van verklevingen en littekens

op gelaat en lichaam
De resultaten


De behandelingen met de Bentlon DermaShaper geven direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De huid krijgt meer spanning, rimpels zijn minder diep, wallen zijn zichtbaar minder en de huid vertoont aanzienlijk minder roodheid. De behandeling met de DermaShaper wordt dan ook de instant facelift genoemd. Deze behandelingen zijn op zich al zeer effectief, maar u kunt de DermaShaper ook inzetten als intensieve nabehandeling bij micro-dermabrasie of IPL flitslicht behandelingen. Na deze behandelingen vertoont de huid over het algemeen veel roodheid, die u kun verzachten en kalmeren met de Bentlon DermaShaper


De bovenste foto is voor de dermashape behandeling, de foto eronder is na de behandeling met de Dermashaper.