Hydro-Dermabrasie

WAT IS HYDRODERMABRASIE?


Sinds kort beschikken we over de nieuwste behandelmethode die sterk in opkomst is: De hydrodermabrasie. Hydrodermabrasie, ook wel Aqua-dermabrasie genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat.


Hydrodermabrasie combineert microdermabrasie, een grondige reiniging van de huid, met het inbrengen van actieve bestanddelen zoals anti-oxidanten, hyaluronzuur en vitamine C. Het resultaat is een gladde, vernieuwde en stralende huid!


Vertoont uw huid rimpeltjes en lijntjes of is uw huid mat, ruw, droog of schilferig? Dan is een Hydrodermabrasie behandeling een uitstekende oplossing


Hydrodermabrasie combineert traditionele microdermabrasie met geconcentreerde serums. De verschillende hoogwaardige serums maken het mogelijk gericht uw huid te verbeteren.


Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. Afhankelijk van het huidtype zal een geschikt serum worden gekozen.


Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele microdermabrasie.


Laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.