Bij ons kunt u natuurlijk ook terecht voor injectables met BOTOX of semi permanente rimpelvullers de behandeling worden verzorgt door Drs. Christa Stojkovic. Christa beschikt over een ruime ervaring met plastische chirurgie, botox en injectables door haar werk in de alom bekende Velthuis Kliniek.

Drs. Christa Stojkovic studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan met plastische chirurgie en onderzoek gedaan op het gebied van plastische- en vaatchirurgie. Na haar afstuderen heeft ze zich fulltime gespecialiseerd in de cosmetische dermatologie. Zij werd intern opgeleid bij de gerenommeerde Velthuis Kliniek, waar zij ook 5 jaar lang met veel plezier werkte. Zowel in binnen- als buitenland volgt zij congressen en workshops om zich verder te specialiseren en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken.


“Ik heb het altijd al leuk gevonden om met mijn handen bezig te zijn, maar tijdens mijn tijd bij plastische chirurgie is mijn interesse gewekt voor de cosmetische geneeskunde. De combinatie van creatief bezig zijn met oog voor schoonheid én tegelijkertijd de geneeskunde beoefenen, vind ik een enorme uitdaging.

Ik ga altijd voor een zo mooi en goed mogelijk resultaat. Elke behandeling wordt uitgevoerd met de grootst mogelijke precisie en zorg. Vriendelijkheid en respect staan daarbij bovenaan. U kunt een deskundig advies van mij verwachten, maar daarbij sta ik ook altijd open voor uw wensen en opvattingen. Iemand mooi maken en samen zorgen dat iemand goed in zijn of haar vel zit, dat is wat ik geweldig leuk vind. Als mensen met een lach de deur uitgaan, kan mijn dag niet meer stuk.”We denken met Drs. Stoikovic een zeer bekwame arts in huis te hebben, die rimpels tot het verleden laat horen en zorgt voor een natuurlijke verjonging van uw huid.


BIG registratienummer: 49910632401


Dokter Stojkovic is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.