PDT ( photo dynamische therapie).


De LED behandeling is pijnloos, wel draagt u een beschermende bril tijdens de behandeling.
Afhankelijk van uw huidconditie, huidtype, en eventuele huidklachten zal de behandeling tussen de 20 en 30 minuten duren. De lamp zal zo'n 5 tot 7 cm van het te behandelen oppervlak worden geplaatst. U zult geen extreme warmte ondergaan.


Het advies van Beauty By Carry is tussen de acht tot twaalf behandelingen, te starten met twintig minuten en op te voeren tot maximaal dertig minuten met rustperiode's van drie tot vier dagen.
Bent u tevreden na afloop van de kuur, dan volstaat het om eens om vijf tot zes weken een herhaalbehandeling te ondergaan om de toestand van de huid te continueren.
De eerste resultaten zullen na de eerste behandeling zichtbaar zijn
De behandeling is, als secundaire behandeling, uitstekend te combineren met de meeste andere behandelingen en hebben een versnelde herstellende werking en een beter resultaat van de primaire behandeling.Beauty by Carry maakt gebruik van de allernieuwste techniek van PDT ook bekend als Photon Therapie, Omnilux, Roodlicht-,-en chromotherapie.


De therapeutische waarde van PDT is wetenschappelijk aangetoond. Studies van het NASA- programma (Klik hier voor origineel NASA --Onderzoek) Hebben bewezen dat LED chromotherapie wonden sneller geneest en de groei van huidweefsel bevordert.


Wat heeft de NASA nu te maken met de schoonheidswereld? Niets, maar dan ook helemaal niets.
NASA heeft een biologisch bedrijf verzocht om te onderzoeken hoe gewassen sneller kunnen groeien zonder zonlicht. Hieruit is de PDT techniek ontstaan. De achterliggende gedachte is: hoe we ruimtereizigers voorzien van vers voedsel op hun reizen die aanzienlijk langer zullen duren dan reizen naar de Maan en de ISS. Daarnaast ontdekte men bij toeval de geneeskundig en herstellende "bijwerking" van deze techniek. Op dit moment worden er hoopvolle resultaten geboekt bij de bestrijding van kanker. (Lees hier meer over PDT technieken en kankerbestrijding, en hier kunt u zelf verder zoeken)

Lichttherapie met zichtbaar licht wordt steeds vaker gebruikt bij winterdepressies. Ook wordt het gebruikt om het effect van een jetlag te verkorten. De onprettige gevoelens zouden te wijten zijn aan een verstoord dag--nachtritme. Door lichttherapie zou de Biologische klok weer gelijk gezet worden, zodat op het juiste tijdstip de juiste hormonen worden aangemaakt. Hiervan zijn in de praktijk successen geclaimd, zelfs als alleen een deel van de huid werd belicht.
Led licht therapie is een non-contact-en pijnloze behandeling met de allernieuwste PDT.De blootstelling aan LED-licht verbetert het cellulaire metabolisme en bevordert de productie vanCollageen wat resulteert in snellere reparatie en aanvulling van beschadigde huidcellen. PDT therapie is snel, pijnloos en eenvoudig toe te passen, is niet invasief, geeft geen huidbeschadigingen en is geschikt voor Iedere leeftijd.
Waarvoor bedoeld?
• Bevordert collageenproductie
• Bevordert lokale Bloedsomloop
• Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
• Bevordert de circulatie
• Maakt de huidtextuur blij
• Verbetert huidstevigheid en Elasticiteit
• Verbetert Lymfatische activiteit
• Verlicht spier-en Gewrichtspijn
• Reduceert rimpels
• Vermindert hyperpigmentatie
• Bestrijdt bacteriën die acne veroorzakenPDT LED Light
Stimuleert de aanmaak van lichaamseigen rimpelvullers zoals collageen en Elastine
Hersteld en verbeterd de gezondheid van de huid die zijn natuurlijke elasticiteit hervind.
Hoe werkt de Led therapie?


De LED Light werkt met drie kleuren licht.


Roodlicht:
Stimuleert het genezingsproces door de tot 5 keer snellere aanmaak van fibroblasten
De fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel. En zijn verantwoordelijk voor de synthese van alle elementen van de extracellulaire matrix.


Blauwlicht:
Geeft een extreme impuls aan het natuurlijke reinigingsproces van de huid en de natuurlijke afvoer van verontreingende stoffen die acne veroorzaken Zoals de proprionbacterie, dit verminderd onstekingen en actieve acne. De groei van de propionibacterie wordt geremd. De propionibacterie De belangrijkste Oorzaak is bij het ontstaan van ontstekingen en acne.De grootte en activiteit van de talgklieren worden vermindert, zodoende wordt de aanmaak van talg afgeremd. Doordat de er minder talg vrijkomt is de kans op verstopping van de afvoerkanalen tot een minimum gereduceerd. Vervolgens zullen ook de al aanwezige mee-eters laten los en verdwijnen. Het werkt ontstekingsremmend.


Magentalicht:
Kalmeert de huid en verbetert de opname van huidverzorgingsproducten (lotion's en crème's).
Verfijnd / verwijdert lijntjes en fijne rimpeltjes verminderd en verwijderd de verhoorning van de huid. Daar bovenop geeft het u ook de voordelen van de kleuren afzonderlijk. Herstelt de aanmaak van Collageen.


Collageen is een hoofdbestanddeel (70%) van het bindweefsel. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong (stevig en soepel) te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af, hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper door effecten van buiten af (Roken, zonnen (banken), leefklimaat, enz.. hebben een grote invloed op de huid . Ook botten, pezen, kraakbeen en tanden bestaan voor een belangrijk uit collageen.


Chromotherapie is een wetenschap waarmee, door het gebruik van alle kleuren uit het spectrum, vele aandoeningen genezen kunnen worden. In ziekenhuizen, klinieken, medische en esthetische centra over de gehele wereld wordt deze techniek toegepast voor de behandeling van zowel ernstige ziekten alsmede schoonheidsproblemen. De resultaten zijn verbluffend.


Maar hoe werkt Chromotherapie?
De mens neemt licht waar door het oog, maar ook door de huid, waarin het licht geabsorbeerd wordt en als energie naar de verschillende organen kan worden getransporteerd. De diepte van de penetratie van de straling hangt af van de golflengte. Rood penetreert het diepst, gevolgd door oranje, geel, groen, turkoois, indigo en magenta. Vervolgens vindt er een chemische verandering plaats die de moleculaire resonantie kan herstellen en de celfunctie kan normaliseren. Zo wordt licht gebruikt voor verschillende therapeutische doeleinden op gebied van zowel lichaam als geest. Elke kleur heeft haar eigen helende eigenschappen van kalmerend tot verkwikkend, vitaliserend tot normaliserend.


Led licht of PDT gebruikt deze helende kracht van licht en kleur en kan de golflengte, intensiteit en activiteit afstellen ten behoeve van de specifieke aandoening. U gaat liggen en een lamp wordt boven de te behandelen plek geplaatst. Vervolgens wordt het programma ingesteld op een combinatie van kleur en frequentie. Led licht Chromotherapie doet haar werk terwijl u rustig ligt . Hierbij wordt het desbetreffend probleem van binnen uit behandelt. De duur van een sessie is afhankelijk van de te behandelen aandoening.


PDT LED
Is een uitstekende aanvulling op onze andere behandelingen en heeft een verhogende werking / resultaat zoals bij microdermabrasie, acne-behandelingen, in combinatie met Elos ontharing, Elos rimpelverwijdering en Dermashape-behandeling.