T-Away.


Beauty by Carry beschikt nu ook over de T-away. Resultaat meestal al zichtbaar na een behandeling.


Voor behandeling van:


Couperose


• Pigmentvlekken

• Bloedblaasjes

• Steelwratjes / Fibromen

• Spider Naevi

• Ouderdomsvlekken

• Verwijdering van permanente make-up

Verwijderen couperose:


Speciaal voor uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes zoals bij couperose, bloedblaasjes en adertjes op de benen. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Door middel van het gebruik van de T-AWAY is het gevaar van rimpelvorming of pigmentverschuiving nagenoeg uitgesloten. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar.


Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.


Verwijderen pigmentatie en steelwratjes:


De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van storende pigmentvlekken en steelwratjes. Bij pigmentatie wordt door middel van een speciale applikator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Bij een oppervlakkige pigmentering is meestal één behandeling voldoende. Dieper gelegen pigmentatie heeft meerdere behandelingen nodig. Bij het verwijderen van steelwratjes worden deze van het omliggende weefsel losgemaakt waarbij de USHF-impuls direct de behandelplaats dichtschroeit. Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel kan het nodig zijn dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.