Cristal Micro-dermabrasie


Sinds 2011 is Beauty by Carry in het bezit van het certificaat: Micro-dermabrasie Expert.


De opleiding en certificaat werd verstrekt door Willem Bos ( † 21-07-2013 RIP). Willem Bos was dé autoriteit op het gebied van Microdermabrasie, en was zelfstandig ontwerper van apparatuur voor de schoonheidsspecialist(e).Willem Bos gaf adviezen aan apparatuurontwerpers, biochemici en cosmeticaontwikkelaars over de hele wereld. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan een gaf regelmatig lezingen. Ook corrigeerde hij lesboeken voor de opleiding tot schoonheidsspecialist(e).


In 2010 schreef Willem Bos een serie over Microdermabrasie in Estheticienne, het vakblad voor de schoonheidsspecialist.


Tijdens deze opleiding leert men onder de ogen (wallen) behandelen, couperose en rosaceahuid behandelen, pigmentvlekjes lichter maken, kraaienpootjes en ander kleine rimpeltjes wegpolijsten, hals en decolletégebied behandelen, littekens en striae behandelen en nog veel meer. dankzij dit soort technieken behaalt men veel betere resultaten dan de gemiddelde schoonheidsspecialist(e) met microdermabrasie, zeker omdat bij al deze behandelingen geen rode strepen of irritatie bij de cliënt optreedt. in de training leert men technieken die je meestal niet leert bij leveranciers. je leert niet alleen volkomen egaal behandelen, maar ook ``Photoshoppen`` in het echt, waarbij je elke oneffenheid van de huid wegpolijst.


Deze training, gecombineerd met onze nieuwste aanwinst, de Crystaline microdermabrasion van CTi, zorgt voor ongekende resultaten met een minimum aan irritatie.


De Behandeling:


Door middel van een speciale vacuüm techniek raken microkristallen de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen en met de microkristallen afgevoerd worden. De nieuwe en jonge huidcellen komen daardoor aan het oppervlak.


Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling.
Bij micro-dermabrasie wordt er niets in de huid gespoten of worden geen chemische producten gebruikt. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. De huid verjongt zichzelf.

Het eerste resultaat is al zichtbaar na één behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.


Micro-dermabrasie is geschikt voor de volgende behandelingen:
• Huidverjonging en rimpelbehandeling
• Verkleinen van grove poriën
• Opfrissen van grauwe rokershuid
• Vervagen van littekens
• Oplichten van donkere pigmentvlekken
• Vervagen van striae/zwangerschapsstriemenDe behandeling met micro-dermabrasie is niet pijnlijk en volkomen veilig. Heeft u nog vragen over de behandelingen of wenst u een behandeladvies, dan zijn wij graag bereid u een vrijblijvend persoonlijk advies te geven.