Standaard Schoonheidsbehandeling

Ondanks ons ruim assortiment aan behandelapparatuur, bent u natuurlijk meer dan welkom voor een normale standaard behandeling die zeer uitgebreid is en waarbij de beste merken van huidverzorgingsproducten worden ingezet.


De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging met een facial wash crème, gevolgd door een, bij uw huid passende scrub. Daarna word uw gezicht verwarmd met behulp van warme kompressen. Het verwarmd, in tegenstelling tot stoom, het hele te behandelen oppervlak gelijkmatig. De meeste klanten ervaren het verwarmen met kompressen als aangenaam in tegenstelling tot stoom. Mocht u toch liever met de vapozone ( stoom ) behandeld worden, kan dat natuurlijk ook.


Vervolgens worden de onzuiverheden in de huid verwijderd zoals mee-eters en andere verontreinigingen.


Na deze reiniging volgt een softe scrub, die de laatste oneffenheden en verontreiniging verwijderd voor een optimaal resultaat.


Hierop volgt wederom het verwarmen van de huid met warme kompressen zodat de huid op een aangename temperatuur is waardoor het epileren en/of harsen een prettigere ervaring is.


Tot slot ondergaat u een aangename gezichtsmassage en aansluitend een masker.


Het geheel eindigd met het aanbrengen van een verzorgende crème zodat u fris en monter aan een afsluitend kopje koffie kunt beginnen.


Dit alles bieden wij u aan voor de prijs van € 49,50